Autospellen

Geplaatst op: 17-10

Ben jij een echte autoliefhebber en zou je er de hele dag wel in willen rijden, maar ben je nog niet oud genoeg om auto te mogen rijden dan bieden auto spellen de uitkomst. Online op de website van autotrucks vind je een groot aanbod van auto spelletjes die je kan spelen. Doordat je bij ons in het aanbod meerdere spellen kan spelen raak je nooit uitgespeeld. Zowel voor groot en klein hebben wij spellen verwerkt in de website.

Start met spelen van autogames

Een spel wat uitdagend is en leuk is om te spelen in Parking lot. Hierbij is het de bedoeling om een auto te parkeren op een parkeerplaats. Het is een niet alleen een spelletje wat ontspanning bied, maar je kan ook daadwerkelijk nog wat mee leren. En ga je door naar het volgende level dan worden de opdrachten natuurlijk moeilijker. Ook kan je online name that car spelen, een spel waarbij de naam van een auto dient te raden. Bij dit spel wordt een afbeelding weergegeven die in eerste instantie geheel bedenk is met zwarte vakjes naarmate de tijd verstrijkt zullen er zwarte vakjes verdwijnen.

Speel schitterende games online

Maar ben je opzoek naar een spelletje dat je meerdere dagen kan spelen dan ben je opzoek naar voertuigen 2. Dit is een spel waarbij je kan rijden in meerdere voertuigen namelijk een brandweerauto, politiewagen of ziekenwagen. Elk voertuig kunt zijn eigen trucjes waardoor het natuurlijk belangrijk is om de juiste auto te kiezen voor het level wat je wilt behalen. Lijkt je dit spel wel iets start dan nu met spelen online op Onlytrucks.nl !

Onze toppers

Nieuwste games

© 2023 onlytrucks.nl | Alle rechten voorbehouden | Meer vervoer